VPISI IN TERMINI

TRENERJI, DOKTOR JUDA, ŠTEFAN CUK – KEKA

IVAN KNAFELC – IVI

VADBA

Vadba poteka 1 X tedensko po eno uro na osnovni šoli v okraju kjer smo,če pa otrok želi več treninga z višjimi cilji in napredovanji,pa se lahko udeleži dodatnih treningov,ki potekajo v dogovoru z Inštruktorjem Juda
-vsak na novo vpisni član,mora izpolniti prijavnico (podpis staršev ali skrbnika), ter jo odda trenerju na treningu ali po pošti.
-prispevek za vadbo poravnajo starši za tekoči mesec vadbe najkasneje do 20. v mesecu.
Vadba poteka celo  leto, tudi v času šolskih počitnic razen  praznikov, ter je plačljiva. (julij – avgust  50% redne vadnine) Cena vadbe se ne spremeni, če otrok obiskuje vadbo le 1x tedensko (večja zahtevnost dela trenerja pri podajanju znanja juda). Zaradi praznikov in počitnic se mesečni prispevek za vadbo ne spremeni. JUDO KLUB SHIDO si pridržuje pravico, da zaradi bolezni trenerja, ko ni mogoče organizirati zamenjave, vadba v šolskem letu 4x odpade. Obvestilo se pravočasno pošlje staršem po elektronski pošti ali sms-u. Prispevek za vadbo poravnajo starši za tekoči mesec vadbe najkasneje do 20. v mesecu. Posebne položnice starši prejmejo po pošti. vadba se ne zaračuna le v primeru, če je otrok prenehal z vadbo v začetku meseca in starši to sporočijo najkasneje do 10. v tekočem mesecu izključno na elektronski naslov judoklubshido@gmail.com Stroški pošiljanja opominov in zamudne obresti za neplačila se zaračunavajo v skladu z veljavno zakonodajo. V primeru predčasnega prenehanja obiskovanja izbranega športnega programa, prispevka ne vračamo. Za morebitne poškodbe, katerih vzrok so nepredvidljivi dejavniki, na katere trener in klub nimata vpliva, trener in klub ne odgovarjata. Posebne položnice starši prejmejo po pošti. Drugi in vsak naslednji član iste družine ima 50 % popusta pri mesečnem prispevku. V primeru predčasnega prenehanja obiskovanja izbranega športnega programa, prispevka ne vračamo. Prav tako prispevka ne vračamo v primeru ne obiskovanja vadbe.

TRENINGI

V novem šolskem letu 2021/2022 vpisujemo mlade judoiste v začetni in nadaljevalni tečaj juda ter pravilnega padanja. Vadba juda je namenjena otrokom JUDO VRTEC, od 4-6 leta starosti ter osnovnošolskim otrokom. Vadba v večini primerov poteka v sklopu programov osnovnih šol, takoj po pouku med 12.30 in 16.30 uro, v programu interesnih športnih aktivnosti. Čas vadbe je odvisen od organiziranosti učnega programa posamezne osnovne šole in prostih terminov, ki jih kot izvajalci uspemo pridobiti na posamezni osnovni šoli.

JUDO VRTEC

Na treningih judo malčkov od 4 – 6 leta starosti,se bomo predvsem učili:

  • » tekalnih vaj
  • » osnove gimnastike
  • » parternih tehnik skozi igro
  • » igre z žogo
  • » padacev nastran, nazaj
  • » druženja ter dela v skupini

TRENINGI

Treningi potekajo na različnih osnovnih šolah, urnik ter termini bodo objavljeni naknadno ob pričetku šolskega leta 2021/2022. Lahko pa nam pošljete tudi vaše predloge ter želje na obrazcu pod zavihkom KONTAKT, da bomo lažje dosegli cilje, kateri bodo zadovoljili tako vas in vaše otroke kot tudi nas.

VPISI

Vsak dan med 18.15 uro ter 18.30 uro, v telovadnici Teharska cesta 2.a Celje, ali na e mail: judoklubshido@gmail.com

%d bloggers like this: